Η πρόταση της εταιρείας PVK για τη μαρίνα στη Νέα Πέραμο

6/24/2020


Σε μια πρώτη επαφή με τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ήρθε η εταιρεία PVK Holdings που προτείνει την κατασκευή πλωτής μαρίνας στη Νέα Πέραμο, έπειτα από σχετική πρόσκληση που απηύθυνε προς τον τοπικό τύπο.

Στην παρουσίαση αναφέρθηκαν συνοπτικά από τον διευθύνων σύμβουλο της εταιρείας, Αντώνη Πετράκη, ο αρχικός σχεδιασμός της μαρίνας, το χρονικό πλάνο καθώς και το εκτιμώμενο κόστος. Κύριος στόχος όπως ανέφερε είναι το έργο αυτό να μην είναι ζημιογόνο για την περιοχή αλλά να επιδρά συμπληρωματικά κι όχι ανταγωνιστικά στις υπάρχουσες δραστηριότητες της πόλης. Το βασικό σημείο για να επιτευχθεί αυτό είναι ότι δε θα μπαζωθεί κομμάτι της θάλασσας μετατρέποντας τους παραθαλάσσιους σε στεριανούς, αλλά θα κατασκευαστεί μια πλωτή επέκταση προς τα μέσα, δυναμικότητας περίπου 400 σκαφών. Σύμφωνα με τον κ. Πετράκη η κατασκευή θα γίνει σε συνεργασία με την Αμερικανική εταιρεία Structure Marine, η οποία μετράει στο προφίλ της 1500 αντίστοιχα έργα ενώ έχουν γίνει συζητήσεις με τοπικές κατασκευαστικές εταιρείες για διαμερισμό της ανάθεσης του έργου.

Αυτή τη στιγμή, όπως αναφέρθηκε έχει γίνει η πρόταση στον ΟΛΕ και αναμένεται έγκριση από το ΤΑΙΠΕΔ.


Δείτε την παρουσίαση της εταιρείας PVK Holdings στους τοπικούς φορείς, η οποία πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό κατάστημα Νέας Περάμου.

© 2024 PvK Company. All Rights Reserved | Created by  Hyperware